Την συνταγή αυτή με μικρές παραλλαγές , την βρήκα πριν μερικά χρόνια από μία φίλη Σιφνιώτισσα την οποία και  μαγείρεψα για τα παιδιά μου με τους φίλους τους , μία Καθαρή Δευτέρα στην Κόρινθο. Παρότι στο τραπέζι υπήρχε μεγάλη ποικιλία  με  διάφορα  θαλασσινά και σαρακοστιανά ,  εκείνη την ημέρα  την παράσταση “έκλεψε” η ρεβυθάδα μου .

Η φίλη μου με συμβούλεψε  να τα ψήσω για 7 ώρες στους 80 βαθμούς  , ήταν απίστευτα!

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *