Ρεπορτάζ Βασίλης Δελής -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2-0  Βήμα πρόκρισης…!!!

68

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2-0

Βήμα πρόκρισης για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ομάδα του νομού μας Κορινθος 06 η οποία νίκησε στον Α’ ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ “Σπύρος Νικας ” τον ΠΑΣ Κορινθος με το καθαρό σκορ 2-0 παρουσία 1000 περίπου θεατών στο ΔΑΚ Κορίνθου, παρά το εργασιμο της ημέρας.

Αν θέλουμε να δώσουμε την εικόνα του παιχνιδιού για το Α’ημίχρονο θα λεγαμε ότι δεν παίχτηκε καλό ποδοσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να είναι καλύτεροι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο 29′ και στο 38′ σε φάουλ του Σιδερη και τετ α τετ του Ζηση αντιστοιχα που εξουδετερωσε ο MVP του αγωνα νεαρός τερματοφυλακας των γηπεδούχων Σταύρος Σκουρτης.

Από πλευράς της ομάδας του Μπινιαρη έκανε μικροευκαιριες για γκολ χωρίς όμως τη μεγάλη φάση.

Οι παίκτες της Κορινθου 06 ήταν αυτοι που πήγανε χαρουμενοι στα αποδυτήρια για την αναπαυλα αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο αρχηγός Βασίλης Φιλης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τερεκανιδη αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το γαμα της εστιας του στη συνέχεια βρήκε το σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα του γράφοντας έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους μέσα σε εξαλλους πανηγυρισμους των φιλάθλων των γηπεδούχων. Ιδανικό τέλος δηλαδή για το Α’ημίχρονο.

Στο Β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε από πλευράς γηπεδούχων οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και πιεσαν για το δεύτερο γκολ χάνοντας πολλές και καλές ευκαιρίες κυριως με Λυγκο, Τζανετο, & Αραπογλου,και το  πέτυχαν στο 80′ με σκόρερ τον πολύ καλό Γκουριωτη που εκμεταλευτηκε την ασθενή αποκρουση του Τερεκανιδη σε πλασέ του Λυγκου και με ωραίο πλασέ έγραψε το καθαρό 2-0 κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Όμως οι νικητές κόντρα  στη ροή του αγώνα και από ατομικά τους λαθη  στο 84′ & στο 85′ έδωσαν  την ευκαιρία στους φιλοξενουμενους να απειλησουν την εστία του Σκουρτη.Πρώτα σε φοβερό τετ α τετ του Βαζεχα  με τον Σκουρτη αλλά νικηθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και στη δεύτερη ευκαιρία στο καταπληκτικό  σουτ του Ζαρκου απογειωθηκε και απεσοβησε τη παραβίαση της εστιας του διότι με 2-1 οι φιλοξενούμενοι θα ήταν πιο κοντά στη πρόκριση στον επαναληπτικό του γηπέδου του Συνοικισμου.

Συμπερασματικα δίκαιη η νίκη της Κορινθου 06 αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, ενώ από τον ΠΑΣ μάλλον θα τα έχουν με τον…Σκουρτη που έπιασε τα απιαστα.

Καλή η διαιτησία του Ρουτση και των Βοηθών του Ταγκαλη -Σπηλιωτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ : ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 Σκουρτης, Γκουριωτης  (90+Δημητριάδης ), Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Τριμπονιας  Χατζησοφρωνιου, Αραπογλου (78′ Λάζαρου -νεαποκτηθεις από Ένωση Ερμιονιδας ),Σαντα (72′ Βασος ), Λυγκος  (82’Χρυσαφιδης ), Τζανετος.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ :Τερεκανιδης, Καρβελης, Σαββιδης, Διαμαντοπουλος  (69’Σταύρου ), Σγουρος, Σιδερης, Βαζεχα, Λαλαι, Ζησης, Ζαρκος, Μουστα  (59′ Τσιφλιδης ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ