ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 4-0

95
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χαλαρά και χωρίς να ανεβάσει στροφες η ομάδα του Μπινιαρη νίκησε τον αξιομαχο Αστέρα με 4-0 στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ.

Οι αήττητοι γηπεδούχοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετά την προσπάθεια και την εκτός έδρας νίκης 4-1 επί του ΠΑΣ Κορινθος την περασμένη Τετάρτη και την προκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ, “ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ “, δεν μπήκαν δυνατά στο γήπεδο όπως συνήθως έκαναν σε προηγούμενα παιγνίδια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στους φιλοξενουμενους να εχουν κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς να κανουν κάποια φάση στα καρέ του Κεμαλαι.

Στην πρώτη όμως οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων ο Πέτρος Δημητριάδης με καρφωτη κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Τζανετου στο 10′ άνοιξε το σκορ 1-0 για την Κόρινθο 06. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β ‘ ημίχρονο η Κορινθος 06 ανέβασε κάπως στροφές και σιγά σιγά πίεσε για το 2-0. Βέβαια η μαζική άμυνα των φιλοξενουμενων που έκαναν το πρώτο καλό σουτ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ήταν η αιτία να παραμένει το ρευστό 1-0. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπούς στο 70′ με το ωραιότατο γκολ του Μαγγινα κόντρα στη παλιά του ομάδα και στο 75′ ο Σάκης Τζανετος διαμορφωσαν το 3-0, ενώ το κερασάκι στην  …τούρτα έβαλε ο Χατζησοφρωνιου στο 83′ γράφοντας το τελικό 4-0.

Συμπερασματικα άνετη και δίκαιη η νίκη της Κορινθου 06 επί ενός αντιπάλου που αδικειται από την βαθμολογικη του θέση αφού στο παιγνίδι αυτό άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Σημειώνουμε ότι την μεταγραφική περίοδο που έληξε η Κορινθος 06 απέκτησε τους Σταύρο Σκουρτη από ΑΟ Ζευγολατιο, Λαζάρου από Ένωση Ερμιονιδας, Χρ.Οικονόμου από Αστέρα Δερβενιου και Βλαχο από ΑΟ Σοφαδων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ…

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 Κεμαλαι, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Λαζάρου (57’Τριμπονιας )  Σαντα  (79’Οικονόμου ), Τζανετος, Αραπογλου  (75′ Χρυσαφιδης ), Δημητριάδης  (57’ Χατζησοφρωνιου )Τζανετος.       ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ  Φραντζης  (85 ‘Σκυλακος ), Κουτρουλης, Γεωργοπουλος, Μαυριδης, Εξαρχος, Βασιλαρης, Βασιλειάδης, Ταφα  (75’ Κασκανταμης ) Πεθαινος  (72’Τσαμπας ) Σκουρας, Ασημακουλας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ