ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3-0

116

Χωρίς να φορτσαρει και να πιάσει μεγάλη απόδοση εν όψει του επαναληπτικου της προσεχους Τετάρτης στο γήπεδο Συνοικισμου με τον ΠΑΣ Κορινθος για το κύπελλο ΕΠΣΚ “ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ “, η Κορινθος 06 νίκησε τον Ηρακλή Ξ.με 3-0.

Οι γηπεδούχοι συνεχιζοντας το αήττητο σερί τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μάλιστα ούτε καν ισοπαλία, μπήκαν όπως πάντα δυνατά στο παιγνίδι και χωρίς Χατζησοφρωνιου και Χρυσαφιδη (τραυματίες ), προηγηθηκαν μόλις στο 4′ με καρφωτη κεφαλιά του Μαγγινα σε καλοχτυπημενο κορνερ του αρχηγού Βασίλη Φιλη. Πιεσαν πολύ για το 2-0 οι παίκτες του Στ.Μπινιαρη έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά πότε τα άσχημα τελειωματα, πότε ο πολύ καλός Κουρουμαλης γκολκίπερ των φιλοξενουμενων έμενε το ρευστό 1-0 κόντρα στην αξιομαχη ομάδα του Ηρακλή που σε καμία περίπτωση δεν απειλησαν την εστια του νεαρού Στ.Σκουρτη που ήταν  …θεατής του αγώνα.

Όμως ο Ντενις Σάντα είχε διαφορετική γνώμη και στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου με καταπληκτικο σουτ έγραψε το 2-0.Το Β ‘ ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τεμπο και στο 64′ ο Αργύρης Αραπογλου νίκησε από την άσπρη βούλα τον Κουρουμαλη σε πεναλντι που κέρδισε ο ίδιος.

Πλην δύο -τριών χαμένων ευκαιριών από πλευράς γηπεδούχων δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο το παιγνιδι μέχρι την λήξη του. Δίκαιη νίκη της Κορινθου 06 και με αυτό το 3-0 τα γκολ που έχει πετύχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι 101 (!) για τους λάτρεις των στατιστικών.

Από την άλλη πλευρά ο γηραιος του Ξυλοκαστρου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κυρίως για τα πολύ νεαρά παιδιά που χρησιμοποιησε ο προπονητής του Ηρακλή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Τσιγαρας με βοηθούς Μπουμπα -Τσολακη (χωρίς προβλήματα )

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. Σταύρου, Γκουριωτης, Φιλης  (69′ Δημητριαδης ), Μαγγινας, Μαυρελης, Λαζάρου, Σαντα  (76’ Τζανετης ), Αραπογλου  (85 ‘ Σμυρνης ), Βασος, Λυγκος, Τζανετος  (76 ‘Βρενοζι ).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ :Η. Κουρουμαλης, Μαστρογιαννοπουλος, Μανωλης, Γ.Κουρουμαλης, Σκουρας, Κουλακης, Μ. Καφανταρης, Καλυβας(57’Διαμαντοπουλος) ,Αθανασουλης(49’Ντερβισι -59’ λτ Χαρτσιας ), Πιλιαφας, Παληος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ