Ροζ σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων οσονούπω στο Λουτράκι …

147

Την Λουτρόπολή μας, το καμάρι της Κορινθίας δεν την τιμούν σειρά γεγονότων και καταστάσεων που δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος.

Απειρες φορές έχουμε αναφερθεί στα αδέσποτα, σε έργα που δεν γίνονται, στο παραλιακό μέτωπο, στα σκουπίδια, στην ανοργανωσιά γενικότερα.

Ομως φαίνεται πως δεν ανοίγει κανένα ρουθούνι, πως δεν ιδρώνει κανένα αυτί γιατί αυτή η πόλη είναι άξια της μοίρας της.

Εκτός όμως από τα «φαίνεσθαι» υπάρχουν και εκείνα τα ευτράπελα που δεν βλέπουν το φως της ημέρας γιατί όλα εξελίσσονται νύχτα. Την νύχτα που κοιμούνται ήσυχα γυναίκες με τα παιδιά τους στο σπίτι τους και οι άντρες τους βρίσκουν αγκαλιές στις «ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ».

Πρόκειται για παρέα πλούσιων γυναικών, με αρχηγό μία υπερπλούσια κυρία αρκετά μεγάλη που διοργανώνει βραδυές για λίγους. Αυτοί οι λίγοι είναι συνήθως γνωστοί Κορίνθιοι επιχειρηματίες αλλά και σχετιζόμενοι με τα κοινά. Από την παρέα φυσικά των μεσόκοπων δεν θα μπορούσαν να λείψουν και μικρότεροι άντρες και γυναίκες που δίνουν άλλον αέρα δροσιάς και νιότης στις κουρασμένες κυρίες και στους πεινασμένους κυρίους.

Η ομάδα είναι μυστική και συνήθως αφορά χήρες, ζωντοχήρες αλλά και παντρεμένες κυρίες που θέλουν το κάτι άλλο για την διασκέδασή τους. Μην ξεχνάμε το θρυλικό τρενάκι της Κορίνθου που είχε προκαλέσει πάταγο στην Κορινθιακή κοινωνία πολλά χρόνια πριν. Μάλλον είναι θέμα χρόνου να σκάσει και αυτό που περιγράφουμε παραπάνω αφού έχουν ξεσηκωθεί σύζυγοι και οικογένειες !!!!

peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ