Ρολό κατσαρόλας τυλιγμένο σε φέτες κρέατος με κρασάτη σάλτσα

38

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ρολό κιμά, τυλιγμένο μέσα σε λεπτές φέτες κρέατος.

Το ρολό μαγειρεύεται στη κατσαρόλα και τρώγεται τόσο ζεστό όσο και κρύο. Μπορεί να σερβιριστεί μαζί με μια μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών, όπως τηγανητές ή βραστές πατάτες, ρύζι πιλάφι, ζυμαρικά ή πουρέ.

Εγώ το συνόδευσα με μια σάλτσα γκρέϊβυ, που έφτιαξα με το ζουμάκι του, και με υπέροχο πουρέ σελινόριζας.

Υλικά

Για 10 άτομα

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here