Σας λέει τίποτα- Τζιούμης Δήμαρχος Τρίπολης…δεν θα παραληφθεί κανένα έργο με κακοτεχνίες-φωτο

131

Πράξη έγινε η δημόσια δέσμευση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, ότι δεν πρόκειται να παραληφθεί κανένα έργο το οποίο θα έχει κακοτεχνίες.

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/3/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες, προχώρησε σε αυτοψία, στην οδό Δαρειώτου, όπου εξελίσσονται εργασίες επιδιόρθωσης κακοτεχνιών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης τόνισε: «Έχουμε ξεκαθαρίσει προς όλους τους αναδόχους ότι δεν πρόκειται να παραλάβουμε και να πληρώσουμε κανένα έργο το οποίο έχει κακοτεχνίες.

Είχαμε διαπιστώσει κάποια σημεία με κακοτεχνίες και ύστερα από εισήγηση των μηχανικών του Δήμου μας, πλέον επιδιορθώνονται. Το ίδιο θα γίνει στην οδό Βύρωνος και στην οδό Παλαιολόγου.

Δεν πρόκειται να πληρώσουμε κανένα έργο -κι αυτό είναι ξεκάθαρο- που δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπει η μελέτη του έργου. Είναι δημόσιο χρήμα και το σεβόμαστε.

Παράλληλα, γίνεται και μια παρέμβαση και στο παλιό κομμάτι του δρόμου στην οδό «Εθνικής Αντιστάσεως», για να υπάρχει ομαλή πρόσβαση.

Εμείς θέλουμε τη συνεργασία των δημοτών για να ενημερώνουν, ώστε να επιλαμβανόμαστε και να διορθώνονται προβλήματα. Επαναλαμβάνω όμως ότι την έγκριση δίνει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά.»

Πηγή- kalimera-arkadia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here