Σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα η τιμή της αμόλυβδης & του diesel

83

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στις τιμές διάθεσης των καυσίμων κατέγραψε το Newsauto.gr στο οδοιπορικό που πραγματοποίησε από την Αθήνα προς την Κόρινθο και βέβαια διαπιστώσαμε ότι η τιμή τόσο της αμόλυβδης όσο και του diesel κίνησης ήταν κατά πολύ ακριβότερες στο εθνικό οδικό δίκτυο παρά σε Αττική και επαρχιακές πόλεις. Μάλιστα την χαμηλότερη τιμή διάθεσης την αντικρίσαμε στο Λέχαιο όπου η τιμή για κάθε λίτρο αμόλυβδης ανέρχονταν σε 1,198 ευρώ ενώ η αντίστοιχη τιμή του πετρελαίου κίνησης κυμαίνονταν σε κάτω από 1 ευρώ το λίτρο!

Το οδοιπορικό μας ξεκίνησε από την περιοχή των Βριλησσίων και στη Λεωφόρο Πεντέλης η τιμή της αμόλυβδης κυμαίνονταν σε 1,297 ευρώ το λίτρο ενώ το πετρέλαιο κίνησης ανέρχονταν σε 1,097 ευρώ το λίτρο.

Το αμέσως επόμενο πρατήριο καυσίμων βρίσκονταν στην Αττική Οδό πλησίον του Ασπροπύργου και η τιμή της αμόλυβδης κυμαίνονταν σε  1,399 ευρώ το λίτρο και του diesel κίνησης σε 1,218 ευρώ το λίτρο.

Κινούμενοι στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου οι τιμές διάθεσης των καυσίμων διατηρούνταν σε υψηλά επίπεδα με την μέση τιμή της αμόλυβδης να κυμαίνεται σε 1,368 ευρώ και του diesel σε 1,118 ευρώ το λίτρο.

Mόλις περάσαμε την Κινέττα η τιμή της αμόλυβδης έπεσε στο 1,297 ευρώ το λίτρο και το diesel κίνησης σε 1,135 ευρώ το λίτρο.

Στον Ισθμό, στην παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πάτρας στο ύψος του Λεχαίου ανακαλύψαμε την φθηνότερη τιμή της αμόλυβδης η οποία κυμαίνονταν σε 1,198 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο κίνησης σε 0,998 ευρώ το λίτρο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ