Έτοιμη να σκάσει βόμβα μεγατόνων: Mεγάλη Πελοπόννησιακή  εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας τροφίμων προκειμένου να πάρει μέρος σε διαγωνισμούς στην περιφέρεια Πελοποννήσου στην Δυτική Ελλάδα αλλά και σε πολλούς δήμους και περιφέρειες σε όλη τη χώρα  σκέφτηκε το εξής αδιανόητο.

Εξέδωσε πλαστά εικονικά παραστατικά πολλών εκατομμυρίων  μαγείρεψε  στην ουσία τους ισολογισμούς της για  να αποδείξει την τεχνική  της επάρκεια που στην ουσία δεν διέθετε.

Ήδη οι ελέγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών για την επιβολή κυρώσεων βρίσκονται σε εξέλιξη,επισης έχουν ενημερωθεί οι περιφέρειες και οι δήμοι που έχουν κατατεθεί τα πλαστά και εικονικά παραστατικά,η εταιρεία βρίσκεται μπροστά σε ένα τσουνάμι φορολογικών παραβάσεων

.Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η συγκεκριμένη εταιρία δεν σταματάει να καταγγέλλει άλλες εταιρείες του χώρου της. Το τελευταίο ατόπημα του «μεγαλοεπιχειρηματία» είναι και οι πολεοδομικές του παραβάσεις που κάνουν πάταγο στην τοπική κοινωνία.

Βέβαια εδώ ισχύει παροιμία φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης,θα επανέλθουμε σύντομα με στοιχεία και αποδείξεις και ο θεός να βάλει το χέρι του.

πηγή-peloponnisosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *