Σκληρή επίθεση Μαρινάκη σε Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω… Χριστοφοράκου

128

Δεν έφτανε που τα Μέσα που διαθέτει ο εφοπλιστής, εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης ανακάλυψαν ξαφνικά ότι οι συντάξεις δεν θα αυξηθούν αλλά θα μειωθούν επί κυβέρνησης Κυριάκου, επιστρατεύτηκε εσπευσμένα και το μεγάλο πιστόλι του ΔΟΜ, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος από την ιστοσελίδα 10.gr, για να ρίξει ακόμη μια ομοβροντία κατά του πρωθυπουργού μετά την τροπολογία Μενδώνη – Αυγενάκη με την οποία δεν υποβιβάζονται οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ο Μαρινάκης λοιπόν δια μέσου Χαραλαμπόπουλου, εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά αναφέροντας σε άρθρο με τίτλο «H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως» αρχικά ποιες αλλαγές θα γίνουν μετά την ψήφιση της τροπολογίας στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι για όλα αυτά, οι αλλαγές δηλαδή, δεν ενδιαφέρουν τον πρωθυπουργό σημειώνοντας «Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν απασχολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται μόνο για την Κυβέρνηση του. Και για αυτή έπραξε σήμερα δίχως να τον ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις. Φοβήθηκε ότι θα «πέσει» από την καρέκλα που τόσο αγάπησε. Φοβήθηκε ότι μπορεί να πουλούσαν καμιά 10αριά βουλευτές του, τις… αθλητικές εγκαταστάσεις τους. Και έτσι έπραξε αδιαφορώντας για κάθε λογής κόστος».

Και ακριβώς μετά σκάει τη μεγάλη βόμβα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ενθυμούμενος τον Χριστοφοράκο αναφέροντας χαρακτηριστικά «Αν τον ένοιαζαν τέτοια πράγματα δεν θα είχε μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens».

Τι μας λέει λοιπόν ο Μαρινάκης; Ότι είναι επιλήψιμο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει βίλα στην Τήνο μεσοτοιχία με τον καταδικασθέντα και κρυπτόμενο στη Γερμανία πρώην μεγαλοαφεντικό της Siemens.

Δηλαδή ο Μαρινάκης ανακάλυψε ξαφνικά σήμερα, μετά βέβαια την κτάθεση της περίφημης τροπολογίας, ότι ο πρωθυπουργός είναι ηθικά ελεγκτέος για τις σχέσεις του με τον Χριστοφοράκο. Όταν τα αποκάλυπτε όμως αυτά το Documento όλα τα φίλα προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία Μέσα Ενημέρωσης τα θεωρούσαν συκοφαντίες.

Ο μεγαλοεφοπλιστής ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού όμως δεν σταματάει πουθενά. Δεν διστάζει να βάλει στο στόχαστρό του τον πρώην προστατευόμενό του Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός δεν ήταν συνεπής στις υποσχέσεις του προς αυτόν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τελειώνει το άρθρο του δεξιού χεριού του μεγαλοεφοπλιστή κατά του πρωθυπουργού: «Και με την ευκαιρία, καλό είναι στην κυβέρνηση να μην επιδεικνύουν ότι έχουν αποκτήσει επιλεκτική μνήμη. Ή πιο σωστά… βολική αμνησία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχουν και τα… πειστήρια.

Να θυμίσω λοιπόν ότι στον μακρινό… Μάιο του 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για τη «νέα διαπλοκή που αναδεικνύεται στο πρόσωπο του Σαββίδη» και έστελνε το μήνυμα προς «όλα τα οικονομικά συμφέροντα» ότι η «ΝΔ δεν απειλείται & δεν εκβιάζεται».

Φαίνεται πως μετά από μια επίσκεψη του… Ιβάν του Τρομερού στο Μαξίμου, από αυτές που κάποτε γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ με μεταφραστή τον κάποτε κομμουνιστή Καρτερό, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι και να απειληθεί μπορεί και να εκβιασθεί. Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα. Ή σε πιο απλή version. Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Ή ακόμα καλύτερα. Κυριάκο πότε έγινες κιόλας Τσίπρας;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους πειραματισμούς Αυγενάκη κατάφερε κάτι το ακατόρθωτο. Να αποκτήσει ταυτόχρονα δύο εχθρούς. Τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη.

Δύσκολο για τους κοινούς θνητούς, όχι όμως και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ