Σοβαρές καταγγελίες του Προέδρου των ΑΝΕΛ Χ. Μαρίνη για την διώρυγα της Κορίνθου και τους επικείμενους αθλητικούς αγώνες

67

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη  ο πρόεδρος  των ΑΝΕΛ Κορινθίας  Χάρης Μαρίνης, στην  ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου “Ολα στον Αέρα ¨στο SUPER FM 104,1.

Μίλησε για τους προσωπικούς τους  προβληματισμούς  που έχουν να κάνουν με την σημερινή κατάσταση της διώρυγας της Κορίνθου .

ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα πρανή του ισθμού , λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα φωτογραφίες που προβάλλουν σημεία των πρανών που είναι έτοιμα προς αποκόλληση.

Συνεχίζοντας αποκάλυψε πως το καταστατικό της διώρυγας δημιουργήθηκε για ναυσιπλοϊα και μόνο και δεν αναφέρει πουθενά διοργάνωση αγώνων,όπως ο   8ος Διάπλους Διώρυγας στην Κόρινθο, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου , σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης .

Στην παρέμβασή του ανέπτυξε τους λόγους που θεωρεί ότι οι αγώνες  περικλείουν σοβαρούς κινδύνους για τους αθλητές.Για τους παραπάνω λόγους ζήτησε παρέμβαση της εισαγγελίας Κορίνθου , για την διερεύνηση του θέματος.

Εκτός των άλλων  ανέφερε ,πως η εμβάθυνση του ισθμού έχει μικρύνει και σε κάποια σημεία είναι 6, 20 μέτρα… γεγονός  που καταστεί επικίνδυνη την ναυσιπλοϊα για πλοία με μεγάλο βύθισμα.

 

Ας θυμηθούμε πως στους προηγούμενους αγώνες από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Αυτά και για  άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα μίλησε ο  γραμματέας των ΑΝΕΛ Κορινθίας πριν λίγη ώρα στην εκπομπή του SUPER FM 104.1 ,.

‘Ολη την συνέντευξη  θα την  ακούσουμε  σε λίγη ώρα στο βίντεο που θ΄ ακολουθήσει στην Πρώτη news Koρινθίας

 

Σ.Σ. στη παραπάνω παρέμβαση ζητάμε για άλλη μία φορά την απάντηση της διοίκησης  της διώρυγας., που σημειωτέων έχει ζητηθεί και ραδιοφωνικά από την εκπομπή αλλά και από την Πρώτη news Kορινθίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ