ΣΟΚ-Αγνοούνται οι δύο Τούρκοι κομάντος από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς…!!!

82

Για ανταλλαγή με τους Μητρετώδη και Κούκλατζη κάνει λόγο η δικηγόρος τους – Έχουν χαθεί τα ίχνη τους από τις 20 Αυγούστου – Τι αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Δραματικές διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλισαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών «Times» που επικαλούνται δήλωση της δικηγόρου τους Στ. Τομαρά, δύο από τους 8 Τούρκους, ο Halit Cetin και ο Fatih Arik, αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου.

«Οι δύο Τούρκοι κομάντος που φέρονται να εμπλέκονται στο πραξικόπημα εναντίον του Erdogan και είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα δεν κρατούνται πλέον στις ελληνικές φυλακές και αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου», σύμφωνα με δήλωση της δικηγόρου τους, Σταυρούλας Τομαρά.

«Πήγα να τους πάρω και είχαν φύγει. Αμφιβάλλω πραγματικά για το αν οι δύο κομάντο είναι στην Ελλάδα πια. Είτε έχουν μεταφερθεί σε μια τρίτη χώρα, είτε απελάθηκαν πίσω στην Τουρκία. Κανείς δεν έχει την εξουσία να μεταφέρει τους πελάτες μου σε οποιαδήποτε μυστική υπηρεσία. Θα έπρεπε να ελευθερωθούν», είπε η δικηγόρος.

Η κ. Τομαρά δεν αποκλείει το γεγονός οι πελάτες της να ανταλλάχθηκαν με τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 15 Αυγούστου.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Θ. Χρονόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής αστυνομίας, αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Τομαρά.

Το θρίλερ συνεχίζεται και τις επόμενες ώρες αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις. Είτε αν διαψευσθεί το θέμα από τις ελληνικές Αρχές είτε αν επιβεβαιωθεί πυροδοτώντας σάλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ