Σπύρος Σταματόπουλος”Οι Κορίνθιοι να μην ανησυχούν…! Κανείς δεν πρόκειται να του πάρει το νερό”

90

Και μαντατοφόρους έστειλε ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σταματόπουλός στον Δήμαρχο Κορινθίων μετά τους λεονταρισμούς στην προεκλογική τους συγκέντρωση στην Στυμφαλία από την φράση θα τους φέρουμε όπως παλιά στα τέσσερα να μας παρακαλάνε κιόλας «Η υδροδότηση της Κορίνθου δεν κινδυνεύει. Οι Κορίνθιοι να μην ανησυχούν! Κανείς δεν πρόκειται να διακόψει την παροχή ύδατος»  έστειλε μάλιστα και αντιπρόσωπο ο Σταματόπουλος για να βρεθεί λύση.

Το ρεπορτάζ  εγκυρότατο  λέει ότι κάποιος από την περιφέρεια του ψιθύρισε στο αυτί ότι έργα δεν χρηματοδοτούνται και απεντάσονται από το ΕΣΠΑ όταν δημιουργούν πρόβλημα σε είδη χρηματοδοτημένα έργα.

Έτσι λοιπόν ο Σταματόπουλο αποφάσισε χωρίς να τον καλέσει ο Πνευματικός να σταματήσει να κάνει το λιοντάρι και να δει αν μπορεί με την Κόρινθο και τους κατοίκους της Στυμφαλίας να πάρει και το Κιάτο νερό να και να μην στερέψουν οι πηγές και  η λίμνη από νερό.

Το έργο της υδρομάστευσης που περιγράφεται στη μελέτη που έχει εγκριθεί από όλες τις υπηρεσίες ακόμα και τις δικαστικές και που η Κόρινθος δεν το χει εκτελέσει μιας και επαρκούν τα περισσεύματα των πηγών έρχεται τώρα να θέλει να το κάνει ο Δήμαρχος Σικυωνίων για να πάρει νερό το Κιάτο o Σταματόπουλος  βάζοντας σε κίνδυνο όλες τις πηγές στο χωριό της Στυμφαλίας να μην βγάζουν ούτε σταγόνα νερό.

Αυτό του είχε επισημάνει ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος πνευματικός λέγοντας του ότι το έργο πατάει πάνω σε αδειοδοτημένες  μελέτες και έργα της υδροδότησης της Κορίνθου.

Χαίρομαι βέβαια διότι ενώ προεκλογικά ο κύριος Σταματόπουλος κήρυξε Κορινθιακό Στυμφαλικό πόλεμο εν τούτοις τρείς μέρες μετά έστειλε εκπρόσωπο για διαπραγματεύσεις.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ