Στην Κόρινθο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής

120

Μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Σκοπευτικής Ομοσπονδίας , του Σκοπευτικού Ομίλου Κορίνθου και του δήμου Κορινθίων, η έλευση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής 2022 στην Κόρινθο.

Η διεκδίκηση του αγώνα έγινε στο Βελιγράδι της Σερβίας στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Διεθνής Ομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής . Η Ελληνική πρόταση αντιμετώπισε τις υποψηφιότητες της Ρωσίας και Ισπανίας , όπου και επικράτησε με 19 ψήφους Ελλάδα , 14 ψήφους Ρωσία και 3 ψήφους Ισπανία. Μιλάμε για την μεγαλύτερη ίσως Αθλητική Διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει η πόλη μας μιας και σε αυτή συμμετέχουν 1000 αθλητές από όλο τον κόσμο και ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών αγγίζει τις 3000 οι οποίοι διαμένουν για περίπου 20 ημέρες στην περιοχή.

Πρόκειται λοιπόν για μια μεγάλη αθλοτουριστική δραστηριότητα που βάζει την πόλη της Κορίνθου στη λίστα των επιλογών μεγάλου αριθμού τουριστών μέσω των επισκέψεων αλλά και μέσω της διεθνούς προβολής θα λάβει η πόλη. Να σημειώσουμε ότι ήδη η δραστηριότητα του Σκοπευτικού Ομίλου Κορίνθου προκαλεί το διεθνές ενδιαφέρον και υπάρχουν αρκετές επισκέψεις τουριστών ετησίως στον δήμο Κορινθίων. .

Μικροί Ολυμπιακοί λοιπόν στην πόλη μας , κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, συρροή τουριστών μέσω του αθλητισμού, το εγχείρημα χωρίς αμφιβολία δείχνει άκρως θετικό!

klife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ