Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια των “Νέων Στιμάγκας” μετά τον απροσδόκητο χαμό του Κέβιν…

151

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια των Νέων Στιμάγκας μετά τον απροσδόκητο χαμό του Κέβιν Χιούσα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετων, τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από τροχαίο δυστήχημα στη παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Κοκκωνίου.

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στο σωματείο της Στιμάγκας, στο οποίο αγωνίστηκε ο Χιούσα τα τελευταία 3 χρόνια. Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της ομάδας, εξαιρετικός χαρακτήρας, με σημαντική προσφορά στο σύλλογο και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Ο Χιούσα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ελλάδας Βέλου, ενώ αγωνίστηκε και στα Ταρσινά ’97, πριν μετακινηθεί στους Νέους Στιμάγκας.

Αναβολή του αγώνα

Ο θάνατος του Χιούσα σκόρπισε τη θλίψη στο σύλλογο της Στιμάγκας. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι συντετριμμένοι μετά το τραγικό συμβάν. Κανείς δεν μπορέσει να πιστέψει την απώλεια, ο πόνος είναι μεγάλος.

Άμεσα, η διοίκηση επικοινώνησε με την ΕΠΣ Κορινθίας, που αποφάσισε την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα των Νέων Στιμάγκας με την Προοδευτική Περιγιαλίου. Επιπλέον, αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεαρού ποδοσφαιριστή, στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

stisentra.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ