Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. οι αντάρτες του ΕΛΛΑΣ για το Πάσχα…

181

Ιδιαιτέρως αυστηροί πρόκειται να είναι οι έλεγχοι που θα κάνει η ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες ημέρες με στόχο να διασφαλιστεί πως οι πολίτες θα παραμείνουν σπίτι τους ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στις εξόδους των εθνικών οδών, στους παραδρόμους και στα διόδια, ενώ για την περιφρούρηση των περιοριστικών μέτρων θα χρησιμοποιηθούν ακόμη και drones της αστυνομίας.

Παράλληλα, τόσο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όσο και αστυνομικοί με πολιτικά θα κάνουν ελέγχους σε εκκλησίες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι πόρτες θα παραμείνουν… κλειστές, ιδιαίτερα τη Μεγάλη Παρασκευή και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Επιπλέον, την Κυριακή του Πάσχα, στο μικροσκόπιο πρόκειται να μπουν και τυχόν συγκεντρώσεις και ψήσιμο οβελία, και για αυτόν τον λόγο, αστυνομικοί παρακολουθούν στενά ομάδες στο Facebook και σε άλλα social media που καλούν τους πολίτες είτε να πάνε στις εκκλησίες, είτε να συγκεντρωθούν σε διάφορα σημεία αγνοώντας τις εντολές των αρχών.

Αυξημένη είναι η αστυνόμευση και στα ΚΤΕΛ όπου φτάνουν μαζικά δέματα από την επαρχία με αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι. Οι αστυνομικοί καλούν τους πολίτες να κρατούν τις αποστάσεις.

Στην επιχείρηση «Μείνετε Σπίτι» συμμετέχει και το Λιμενικό καθώς θα διενεργεί αυστηρούς ελέγχους στα πορθμεία και τα λιμάνια της χώρας με εντολή να εντοπίζει όσους απείθαρχους θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν χωρίς το Ε1 στην τσέπη. Το ίδιο περιοριστικό μέτρο ισχύει και στα αεροδρόμια αφού κανένας δεν μπορεί να εκδώσει εισιτήριο χωρίς να αναφέρει τη μόνιμη διεύθυνση κατοικίας.

πηγή-zougla.gr-και φωτό εξωφυλλου

σ.σ. ο τιτλος της πρωτης  news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ