Μια θεϊκή ελαφρώς πικάντικη στραπατσάδα την οποία απολαύσαμε στο κήπο μας   απολαμβάνοντας τις  μυρωδιές του γιασεμιού και των ανθισμένων τριανταφυλιών μου.

Δοκιμάστε τη, με ή χωρίς την καυτερή πιπεριά και προσοχή μην την παραψήσετε και χάσει αυτήν την υπέροχη κρεμώδη υφή της.

  1. Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε.
    Όπως και να το λέμε, αν έχουμε καλές και ώριμες ντομάτες, φρέσκα αυγά και καλή, χωριάτικη φέτα, η απόλαυση είναι ίδια.
    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο webkorintos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *