Στραπατσάδα της γιαγιάς

231

Μια θεϊκή ελαφρώς πικάντικη στραπατσάδα την οποία απολαύσαμε στο κήπο μας   απολαμβάνοντας τις  μυρωδιές του γιασεμιού και των ανθισμένων τριανταφυλιών μου.

Δοκιμάστε τη, με ή χωρίς την καυτερή πιπεριά και προσοχή μην την παραψήσετε και χάσει αυτήν την υπέροχη κρεμώδη υφή της.

  1. Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε.
    Όπως και να το λέμε, αν έχουμε καλές και ώριμες ντομάτες, φρέσκα αυγά και καλή, χωριάτικη φέτα, η απόλαυση είναι ίδια.
    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο webkorintos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ