Συγκινημένος ο Δημήτρης Καμπόσος στην συνάντηση με την Ασπασία στο Άργος -βίντεο

166
Ενα δικό του παιδί, που το ξέρει από μικρό είναι η Άσπα για τον Δημήτρη Καμπόσο. Το όμορφο χαμογελαστό κορίτσι που πυροβολήθηκε από τον ίδιο της πατέρα στην πλατεία του Αργους πέντε χρόνια πριν.
 
Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Καμπόσος την υποδέχτηκε σήμερα στο ίδιο σημείο αφού πέντε χρόνια δεν έχει πάει ποτέ στην πόλη. Ο Δημήτρης Καμπόσος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του για την Ασπα και την αγάπη του για την ίδια και την μητέρα της.

Είναι μια ιστορία που συγκλόνισε την πόλη του Άργους καθώς τον Αύγουστο του 2013 ο 47χρονος πατέρας της πυροβόλησε την κόρη του στο Άργος. Το έγκλημα συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Ο δράστης ήταν προμηθευτής τσιγάρων σε περίπτερα της περιοχής και ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του τα τελευταία πέντε χρόνια. Εκείνη την ημέρα η Ασπασία συναντήθηκε με τον πατέρα της για να φάνε μαζί σε εστιατόριο, στο κέντρο της πόλης. Αφού γευμάτισαν, ανέβηκε στο μηχανάκι του.

Μόλις πέρασαν από την πλατεία, του ζήτησε να σταματήσει στο περίπτερο για να αγοράσει τα τσιγάρα που της έχει ζητήσει η μητέρα της.

Αγόρασε τα τσιγάρα και όταν έστρεψε το πρόσωπό της, ο πατέρας της σε απόσταση αναπνοής της είπε “σε αγαπώ πολύ” και την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι. Στη συνέχεια έδωσε μάχη για τη ζωή της, στο νοσοκομείο και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, η μικρή Ασπασία, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, στο Άργος, ένα μέρος που σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ της να σβήσει από την μνήμη της.

Μέσα από το ανατριχιαστικό αλλά και συγκινητικό βίντεο, που θα δείτε και εσείς παρακάτω, από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είδαμε συγγενείς αλλά και φίλους να μιλούν για εκείνη την εφιαλτική ημέρα αλλά και την μετέπειτα ζωή της μικρής Άσπας.

argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ