Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του βράχου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

74

 

Συγκλονίζει το βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης στην παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό, μια ξένη τουρίστρια. Την ίδια ώρα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολικά τρεις τραυματίες, ενώ από την καταμέτρηση που έγινε στα τουριστικά σκάφη δεν προέκυψε κανένας αγνοούμενος.

Στο βίντεο, που κατέγραψε λουόμενος με το κινητό του και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το imerazante.gr, φαίνονται οι βράχοι που καταρρέουν και οι τουρίστες που τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες.«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε  μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

«Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι μεταξύ των επιβατών των τουριστικών σκαφών που προσέγγισαν σήμερα την παραλία του Ναυαγίου, καθόσον δεν υπήρχαν άτομα πλην αυτών που επισκέφτηκαν την περιοχή σήμερα. Έχουν καταγραφεί άπαντες και δεν φαίνεται να λείπει κανείς», δήλωσε στο imerazante.gr ο Λιμενάρχης Ζακύνθου, Νίκος Κοκκάλας.

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή για τυχόν αγνοούμενους. Εν τω μεταξύ, ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για τη Ζάκυνθο και άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί, προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και το λιμενικό στις έρευνες.

Λόγω της κατολίσθησης, δόθηκε εντολή εκκένωσης της παραλίας και παράλληλα απαγορεύτηκε η προσέγγιση σκαφών στην περιοχή μέχρι νεωτέρας.

Σημειώνεται ότι στην παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.

Πηγή φωτόimerazante.gr

 

https://www.instagram.com/p/Bnqf0gChzGe/?taken-by=nathelie0521

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ