Συλλαλητήριο: Λεωφορείο για την Αθήνα θα πάρουν οι εκπαιδευτικοί από την Κόρινθο

72
Κάλεσμα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία την Τρίτη και το συλλαλητήριο την Τετάρτη απευθύνει προς τους εκπαιδευτικούς η Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, την Τρίτη 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Επιπλέον, την Τετάρτη 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, στις 19.00.

Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν και λένε «όχι» στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας θα μισθώσει λεωφορείο για το Απεργιακό Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 9 Ιουνίου.  Όσοι  επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο  να ενημερώσουν μέχρι  τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 20:00 (τηλ. επικοινωνίας : 6946951392 -Σοφία Κανέλλου).

Τέλος, το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας κηρύσσει για την Τετάρτη 10 Ιουνίου 3ωρη διευκολυντική  στάση  από 17:00 έως 20:00  για τους συναδέλφους των εσπερινών σχολείων της περιοχής μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο  συλλαλητήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ