Συνάντηση Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά

85

«Εποικοδομητική συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά»

Τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά συνάντησε ο  πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορίνθιας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης  στις 14/06/2018, στη Βουλή των Ελλήνων.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι κύριοι  Σαμαράς  και  Πιτσάκης αντήλλαξαν απόψεις για την πορεία της χώρας μας μετά την κρίση και το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ο πρόεδρος του επιμελητήριου κ. Πιτσάκης , όπως συνηθίζει σε κάθε πρόσωπο της εγχωρίας πολιτικής σκηνής, έθεσε το ερώτημα “Έχουν μέλλον οι επιχειρήσεις μας και πως;” Ενώ, επωφελήθηκε και της ευκαιρίας  να μεταφέρει τις αγωνίες αλλά και τις προσδοκίες των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του νομού Κορινθίας.

Η εποικοδομητική συζήτηση του κ. Πιτσάκη με τον κ. Σαμαρά, ολοκληρώθηκε με την αποδοχή της πρόσκλησης  να  επισκεφθεί το Επιμελητήριο Κορινθίας  ο κ. Σαμαράς και με την διαβεβαίωση του ότι ως Πελοποννήσιος θα εργαστεί για την επιτυχία της φετινής “Πελοπόννησος ΕΧΡΟ” που φιλοδοξεί να κάνει το Επιμελητήριο στην Κόρινθο στις αρχές του φθινοπώρου.

Το μέλλον των Κορινθιακών επιχειρήσεων είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του προέδρου του Επιμελητηρίου. Ο κ. Πιτσάκης αδιαφορώντας για τις “σειρήνες”, που  ηχούν γύρω του και του αποδίδουν ρόλους και προθέσεις , δεν ασχολείται με άλλους θεσμούς και καθημερινά προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να προάγει την Κορινθιακή επιχειρηματικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει  τις σημαντικές επαφές  με όλα τα δημοκρατικά κόμματα, προκειμένου να διερευνήσει τρόπους αποτελεσματικής στήριξης της Κορινθιακής οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ