Συναγερμός -Θετικές στον κορονοϊό δύο “διαδυκτιακές” ιερόδουλες τρέχουν για τεστ 45 πελάτες!!!

25

Χαμός με δύο ιερόδουλες που δουλεύουν για λογαριασμό site που προσφέρει πληρωμένο σεξ ακόμη κι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κόλλησαν τον κορονοϊό, αλλά συνέχιζαν τα ροζ ραντεβού τους, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των ανδρών που πλήρωναν για να τις… απολαύσουν.

Πριν από μερικές ημέρες οι δύο καλλονές παρουσίασαν συμπτώματα του κορωνοϊού και αμέσως ενημέρωσαν τον “εγκέφαλο” της άκρως επικερδούς επιχείρησης που λειτουργεί διαδικτυακά, ζητώντας του να κάνουν προσωρινή παύση.

Εμφανώς ανήσυχες για την κατάσταση της υγείας τους, θέλησαν αφενός να κάνουν το διαγνωστικό τεστ και αφετέρου να μπουν στην απαραίτητη για δύο εβδομάδες καραντίνα.

Όμως, ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα ήταν αρνητικός και απαίτησε να παραμείνουν “ενεργές” συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα σπίτια των πελατών τους (τα ροζ ξενοδοχεία είναι κλειστά λόγω των μέτρων) μια και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το κέρδος.

Οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να κάνουν το τεστ και τα αποτελέσματα που ήρθαν λίγες ημέρες αργότερα έδειξαν πως και οι δύο ήταν θετικές στον ιό.

Στο μεταξύ, όμως, είχαν πάει σε τουλάχιστον 45 ραντεβού στα νότια προάστια.

Λέγεται ότι μία από αυτές έχει παίξει και σε ταινία….

πηγή- filathlos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here