Συνελήφθη Χρυσαυγίτης που είχε στην κατοχή του ολόκληρο οπλοστάσιο ( βίντεο).

100

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην κατοχή του Χρυσαυγίτης στο Ρέθυμνο Κρήτης. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 32χρονος που συνελήφθηκε είναι στέλεχος του «νόμιμου πολιτικού κόμματος» και γιος απόστρατου υψηλόβαθμου καραβανά.

Όμως αναφέρει η ειδησεογραφία ο τύπος αυτός –που σημειωτέον η αστυνομία δεν ανακοίνωσε το όνομα του, ούτε έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία του, κάτι που τηρεί με ευλάβεια και στις περιπτώσεις που συλλαμβάνονται αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές για οποιοδήποτε αδίκημα- θησαύριζε σαν έμπορος όπλων.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Στην κατοχή του τύπου, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί για διακινήσει χασίς, βρέθηκαν  δεκάδες οπλοπολυβόλα, πιστόλια, χειροβομβίδες, εκρηκτικά κλπ καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό που προέρχεται από την δραστηριότητα της εμπορίας οπλισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Β. Λαμπρόπουλου, ο οποίος επικαλείται πηγές της ΕΛΑΣ πρόκειται για«δραστήριος οπαδός της «Χρυσής Αυγής». Αν και προς το παρών η αστυνομία «δεν έχει στοιχεία ή σαφείς ενδείξεις που να συνδέει το οπλοστάσιο του 32χρονου με παράνομη δράση πολιτικών οργανώσεων η έρευνα στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση» αναφέρει στο δημοσίευμα του ο δημοσιογράφος του «Βήματος».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ