Σε γιορτινά τραπέζια, κυριακάτικα οικογενειακά γεύματα ή σε ένα ρομαντικό δείπνο με το άλλο σας μισό, χρειάζεστε πιάτα προσεγμένα, ιδιαίτερα, που να έχουν «κάτι παραπάνω» από το καθημερινό σας φαγητό. Τέτοιες συνταγές συγκεντρώνουμε παρακάτω, από ψαρονέφρι τυλιγμένο σε σφολιάτα, γνωστό ως Wellington, μέχρι παέγια με άρωμα Μεσογείου ή ρολό «with a twist» και μία πρωτότυπη «τούρτα» σολομού, που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο τραπέζι.

H συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *