Είμαστε πλέον στην περίοδο της Σαρακοστής και μπορεί ως οικογένεια να μην είμαστε από αυτές που τηρούν επιμελώς τη νηστεία των ημερών αυτών, αλλά ίσως από συνήθεια ή και ίσως από τη μητέρα μου που μαγείρευε νηστίσιμα φαγητά αυτές τις ημέρες, μαγειρεύω και εγώ πολλά σαρακοστιανά πιάτα. Ένα από αυτά τα πιάτα είναι και τα ντολμαδάκια γιαλαντζί. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσουν τα ντολμαδάκια και ίσως κάποιες, όπως και εγώ να τα μαγειρεύουμε και άλλες εποχές του χρόνου. Είναι όμως μπελαλίδικο θα μου πείτε. Δε νομίζω, θα σας πω. Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στο τύλιγμα. Εγώ σε αυτή την ανάρτηση  θα σας δώσω τα υλικά της δικής μου συνταγής, αλλά πάνω από όλα θα σας πω τα μυστικά για να μαγειρέψετε καλομαγειρεμένα και επιτυχημένα ντολμαδάκια. (Τα μυστικά τα έχω με έντονα γράμματα)

 

 

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *