Συστάσεις στους κατόχους Smart να δέσουν τα οχήματα τους λόγω των ισχυρών ανέμων

140

Συστάσεις προς τους κατόχους Smart να δέσουν τα αυτοκίνητα τους λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν από χθες απήυθυνε σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες Smart καλούνται να βεβαιωθούν ότι τα αυτοκίνητα τους είναι δεμένα σε κάποιο βαρύ αντικείμενο ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τα πάρει ο αέρας.

«Συστήνουμε στους ιδιοκτήτες Smart να δέσουν με αλυσίδα ποδηλάτου τα αυτοκίνητα τους σε κάποια κολώνα της ΔΕΗ ή έστω να βάλουν στο πορτ μπαγκάζ μερικούς τσιμεντόλιθους έως ότου κοπάσουν οι ισχυροί άνεμοι» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Στην ανάγκη οι ιδιοκτήτες ας το φυλάξουν σε κάποιο δωμάτιο μέσα στο σπίτι μέχρι να σταματήσει να φυσάει» καταλήγει.

Η υπηρεσία εξέδωσε και απαγορευτικό κυκλοφορίας για όλα τα αυτοκίνητα αυτού του τύπου, καθώς η ταχύτητα των ανέμων αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Όπως λένε πηγές της υπηρεσίας, εξαιτίας των ανέμων έχουν υπάρξει περιστατικά με Smart που βρέθηκαν σε ταράτσες πολυκατοικιών, δέντρα, απλώστρες ή μπλεγμένα σε καλώδια της ΔΕΗ, ενώ σήμερα εντοπίστηκε ένα με τον ιδιοκτήτη του να πλέει ανοιχτά της Λιβύης.

πηγή- tovatraxi.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ