Τα επιτυχημένα έργα 40 χρόνων της Λαρσινός Α.Ε.

67

Η εταιρεία  ΛΑΡΣΙΝΟΣ συμμετείχε στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018

παρουσιάζοντας τα επιτυχημένα έργα 40 χρόνων αλλά και την

πρόσφατη Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με ISO 14001

 

Κόρινθος, 09 Οκτωβρίου 2018 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι της Κορίνθου. Στόχος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ ήταν η παρουσίαση των έργων υποδομής που η εταιρεία υποστηρίζει με τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα αλλά και η πρόσφατη πιστοποίηση με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 14001 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Με την εφαρμογή του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου ISO 14001, η εταιρεία επιδιώκει την εγκαθίδρυση ενός λειτουργικού & διοικητικού μοντέλου για την πρόληψη της ρύπανσης, τη διαρκή βελτίωση της περιβαλλοντικής της επίδοσης και τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. Με το πρότυπο ISO 14001 η ΛΑΡΣΙΝΟΣ διαχειρίζεται τις περιβαλλοντικές τις ευθύνες με συστηματικό τρόπο συμβάλλοντας στον περιβαλλοντικό πυλώνα της αειφορίας.

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. δίνοντας ιδιαίτερη σημασία με την παρουσία της στην «Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018», ενημέρωσε  τους επισκέπτες για τη δράση και τα καινοτόμα προϊόντα της αλλά και τα σπουδαία έργα υποδομής που έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί τα τελευταία 40 χρόνια.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018

Η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» αποτελεί μια πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας που ξεκίνησε το έτος 2016 και κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετική πόλη της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική διοργάνωση, μέσω της οποίας αναδεικνύονται οι υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις σε όλους τους δυναμικούς κλάδους της Πελοποννήσου, προβάλλοντας ταυτόχρονα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της αναπτυξιακής προοπτικής της.

 

Κεντρικά Γραφεία: Δαμασκηνού 35, Κόρινθος • Τηλ. 27410 83645 • Email: larsinos@larsinos.gr

www.larsinos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ