Τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κορινθίων είναι εδώ…παρουσιάσουν το έργο «Μια τρελή – τρελή Sεξηντάρα» -φωτό

118

Η επιστροφή της θεατρικής ομάδας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κορινθίων είναι γεγονός. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα κάποιων ετών, τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κορινθίων είναι και πάλι εδώ για να μας παρουσιάσουν το έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου «Μια τρελή – τρελή Sεξηντάρα».

​Πρόκειται για ένα ακόμη έργο του ελληνικού κινηματογράφου το οποίο επιλέγουν τα Κ.Α.Π.Η. για να (ξανα)συστηθούν στον κόσμο. Μετά τα «Ζητείται ψεύτης», «Φωνάζει ο κλέφτης», «Η Χαρτοπαίκτρα», «Της κακομοίρας», «Ένα έξυπνο-έξυπνο μούτρο», «Νύχτα γάμου» και «Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη» ετοίμασαν για εμάς αυτή τη δροσερή κωμωδία με την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

​Η παράσταση, την οποία υπογράφουν σκηνοθετικά ο Κωνσταντίνος Δουβής και η Βιβή Ασπρούδη, θα παρουσιαστεί στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης» με ελεύθερη είσοδο. Ώρα έναρξης των παραστάσεων 21.00.

​Η Μάχη, ο Κώστας, η Χριστίνα, η Γεωργία, η Ευαγγελία, ο Μιχάλης, η Βάσια, ο Κυριάκος κι η Ματούλα ολοκλήρωσαν τις πολύμηνες πρόβες τους και μας περιμένουν υποσχόμενοι ότι θα δώσουν, για άλλη μία φορά, τον καλύτερό τους εαυτό. Να είμαστε εκεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ