Το σαγανάκι το έχουμε στο νου μας ως μεζέ, ως «εύκολο και απλό» φαγητό που ετοιμάζεται γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, και που μπορούμε να το φτιάξουμε ανά πάσα στιγμή. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένας πολύ αγαπημένος μεζές που προτιμάμε συχνά, ενώ αναζητάμε τρόπους να το κάνουμε όλο και καλύτερο!

Ένα από αυτά που χρειάζονται προσοχή κατά το μαγείρεμά του είναι το πώς θα δημιουργηθεί αυτή η τέλεια κρούστα, που βλέπουμε στις εκπομπές μαγειρικής και ζηλεύουμε, αλλά δεν ξέρουμε πώς να πετύχουμε εμείς! Αυτή η κρούστα παίζει ρόλο όχι μόνο στη γεύση του, αλλά και στο σερβίρισμά του, καθώς το βοηθά να διατηρήσει το σχήμα του και να μην «στραβοχυθεί» στο πιάτο.

Το μυστικό λοιπόν, αν θέλουμε να φτιάξουμε μια απλή κρούστα, βρίσκεται … Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *