ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» ΑΙΘΟΥΣΑ

74

Η Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου,με την ποιμαντική ευαισθησία και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου,συνεχίζει κι εφέτος την προσπάθεια του πνευματικού καταρτισμού των πιστών με νέα σειρά ομιλιών υπό τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού», καθώς

οι αντίστοιχες ομιλίες των προηγούμενων ετών αντιμετωπίσθηκαν με μεγάλη αποδοχή από το Κορινθιακό Ποίμνιο.

Η έναρξη της νέας σειράς ομιλιών θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, στις 6.00΄ το απόγευμα, με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (Κροκιδά 4παραπλεύρως Επισκοπείου) και από την Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018,έως και τον Απρίλιο του 2019, κάθε Δευτέρα και ώρα 6.00 – 8.00μ.μ. θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες ομιλίες.

Πρώτος ομιλητής κλήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάςκ. Ιουστίνος,ο οποίος και θα παρουσιάσει το θέμα: «Ο Θεός της Θρησκείας-Ο Θεός της Εκκλησίας».

Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε με την δική σας ολοπρόθυμη συμμετοχήκαι αυτή την Ποιμαντική προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,που επιθυμεί να συμβάλλει θετικάστον πνευματικό σας καταρτισμόσε θέματα, που αφορούν την Ορθόδοξη Πίστη και την εν γένει ζωή της Εκκλησίας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here