Την Τετάρτη η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου θα φιλοξενήσει τον συγγραφέα Θωμά Κοροβίνη

73
Στις 7 Φεβρουαρίου,ημέρα Τετάρτη και ώρα 7μ.μ., η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου, θα φιλοξενήσει τον συγγραφέα Θωμά Κοροβίνη και τον κριτικό λογοτεχνίας Κώστα Καλημέρη.
Οι εκλεκτοί φιλοξενούμενοι θα συζητήσουν μαζί μας και θα αναγνώσουν αποσπάσματα από το βιβλίο ” ΄55 ” του Θ.Κοροβίνη.


Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση, της ζωής στην Κωνσταντινούπολη , από τη Μαρίκα την Ταταυλιανή, μια Πολίτισσα κυρά …λογία μα και μποέμισσα.
Αναφέρεται σε ολόκληρο τον εικοστό αιώνα, αλλά με διαρκείς αφηγηματικές κορυφώσεις που επιστρέφουν και επιστρέφουν στα ακραία γεγονότα των Σεπτεμβριανών του 1955.

Ο συγγραφέας αφιερώνει το βιβλίο “…στους τελευταίους της ομογένειας αδελφούς που ζουν στην Πόλη”.
Σας καλούμε λοιπόν σε μια πνευματική βραδιά γεμάτη ιστορία και προπαντός πληγωμένη μνήμη,όπως σημειώνει στον υπότιτλο της σελίδας 7, ο εκλεκτός συγγραφέας.
* Η Εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε) με τις ευχαριστίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου για τη δωρεά των 302 ξεχωριστών, από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου βιβλίων, τα οποία αποτελούν βάση για την επίτευξη του στόχου της Βιβλιοθήκης να παραμείνει μια πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ