Το απόλυτο κατάντημα του αποδιοπομπαίου τράγου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

96

Για μια σταγόνα δημοσιότητας (;) ή ρεσιτάλ μειοδοσίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που βρίσκεται στα αζήτητα ακόμη και το ΠΑΣΟΚ, δεν διστάζει να βάλει στην γωνία την Ελλάδα για χάρη των Σκοπίων.

Ο ανεκδιήγητος Βενιζέλος βγήκε σήμερα το απόγευμα να μας πει ότι δεν χρειάζεται αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε με τα Σκόπια για το θέμα του ονόματος.

Δηλαδή, κατά τον ανεκδιήγητο Ευάγγελο Βενιζέλο δεν είναι ο Ζάεφ και ο Γκρούεφσκι υπόλογοι για τα Σκόπια αλλά η Ελλάδα που μπορεί ελεύθερα να διαπραγματευτεί το όνομα των Σκοπίων δίχως οι σκοπιανοί να έχουν οποιαδήποτε υποχρέωση. Με τον τρόπο αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσφέρει τεράστια υπηρεσία Στον Ζάεφ και τον Γκρούεφσκι κατά την σύσκεψη που θα έχουν σήμερα στα Σκόπια. Αρκεί να επικαλεστούν το Βενιζέλο για να πουν στην ελληνική κυβέρνηση ότι δε χρειάζεται εμείς να κάνουμε καμιά κίνηση, άρα η ευθύνη είναι δική σας, Δηλαδή υπόλογοι είναι οι έλληνες!

Ο Βενιζέλος ακολουθεί έτσι πιστά τα χνάρια του Θεόδωρου Πάγκαλου. Δεν είναι μόνο η μειοδοτική τους στάση που τους συνδέει, είναι και το γεγονός ότι και οι δυο τους είναι παραπαίδια του ανθέλληνα Σημίτη. Και οι δυο τους επί Σημίτη έγιναν άνθρωποι, ο δε Ευάγγελος Βενιζέλος έφτασε στο απώγειο του επί Αντώνη Σαμαρά.

Όλα αυτά αρκούν για να καταλάβουμε τι εστί Ευάγγελος Βενιζέλος. Το εγώ του, δηλαδή η σωματική του διάπλαση στον κύβο, τον οδηγεί να παραδίδει την Ελλάδα έρμαιο στις ορέξεις των σκοπιανών. Και όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι βρίσκεται σε πραγματική κατάσταση απελπισίας αφού έχει φτάσει να έχει αρχηγό την Φώφη. Εδώ ισχύει πολύ περισσότερο «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην».

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ