Το Επιμελητήριο Κορινθίας βράβευσε τον Β. Βαρδινογιάννη και Ν. Στασινόπουλο-φωτό

86

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνη Γεωργιάδη, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, των βουλευτών, των δημάρχων της Κορινθίας και του επιχειρηματικού κόσμου, απονεμήθηκαν τα βραβεία σεβασμού και προσφοράς στους δύο μεγάλους Έλληνες επιχειρηματίες.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Παναγιώτης Πιτσάκης στην έναρξη της εκδήλωσης τόνισε:
“Τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου, τους παραδίδουν σήμερα δύο ταπεινά βραβεία, αλλά είναι γεμάτα αγάπη και σεβασμό. Είναι από την καρδιά των Πελοποννήσιων επιχειρηματιών, των πολιτών και την συλλογική μας μνήμης.
Είναι κατάθεση ευγνωμοσύνης.
Οφείλουμε να ανταποδίδουμε εκτίμηση σε όσους εκτιμούν το έργο και της προσφορά των επιχειρηματιών της Πελοποννήσου, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, που πέρασαν, άλλα και που έρχονται.”
Τα βραβεία παρέλαβαν από τον κ. Πιτσιόρλα, για τον κ. Βαρδινογιάννη, ο στενός συνεργάτης, φίλος και “ψυχή” της Motor Oil κος Κανελλόπουλος και για τον κ.Στασινόπουλο ο κ. Ν. Κουδούνης, στέλεχος των εταιριών Viohalco
Τιμητικό βραβείο πήρε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, για τη μεγάλη του προσφορά στον θεσμό της Πελοποννησιακής έκθεσης, που ξεκίνησε και προχωρά με τη δική του ενθάρρυνση και χρηματοδότηση και πλέον μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Κατά την διάρκεια της τελετής, τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου απένειμαν ειδικά βραβεία σε Πελοποννησιακές επιχειρήσεις, που διακρίνονται για την καινοτομία.
Για την επιχείρηση IDEAL το βραβείο παρέλαβε ο κος Σ. Σαρουλίδης, εκπρόσωπος Εμπορικού Τμήματος, για την επιχείρηση Coffee Island ο κος Π. Κωνσταντινόπουλος, Μanaging Director International & Ιδρυτικό Στέλεχος, για την επιχείρηση Παραδοσιακές Φορεσιές-  Γιαννοπούλου η κα. Γιαννοπούλου και για την επιχείρηση Κεραμοτουβλοποιία “Παναγιωτόπουλος” ο κος Παναγιωτόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 πηγή-korinthostv.gr

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ