Το “θαύμα” του μακαρίτη Θέμου Αναστασιάδη και οι …δικαστές

100
Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα ή μήπως “θαύματα” (;) που συμβαίνουν!!!
Πιθανόν μια και έχει περάσει αρκετός καιρός να μην θυμάστε την ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 18 Φλεβάρη του 2018 και την οποία τιτλοφορούσαμε:
«Δικαστές και το ελληνικό δημόσιο δέχονται ότι ο Θέμος Αναστασιάδης που καταθέτει 5 εκατ. αδήλωτα και “κατάμαυρα” ευρώ είναι πάμπτωχος και τον απαλλάσσουν από το πρόστιμο των 4.973.500 ευρώ που του έχει επιβληθεί!».

Σ’ αυτήν ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε ότι «Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι πάμπτωχος! Δεν κατέχει κανένα ακίνητο και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του έχει μόνο 200 ευρώ. Αυτό υποστήριξε και αυτό δέχτηκε το αρμόδιο δικαστήριο αλλά και το ελληνικό δημόσιο! Ετσι ο εκδότης της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” δεν πρόκειται να πληρώσει το πρόστιμο των 4.973.500 ευρώ που του έχει επιβληθεί για το μαύρο χρήμα ύψους 5 εκατ. ευρώ που είχε βρεθεί στους λογαριασμούς του». 

Και ξαφνικά γίνεται το θαύμα! Ο πάμπτωχος Θέμος, να βρίσκεται πάμπλουτος σε τέτοιο βαθμό μάλιστα “ώστε να έχει εξασφαλίσει οικονομικά τα μέλη της οικογένειάς του και τους κοντινούς συγγενείς του” όπως αναφέρει δημοσίευμα που κάνει λόγο για το άνοιγμα της διαθήκης του.

Πότε πρόλαβε μέσα σε λίγους μήνες πριν πεθάνει από εντελώς φτωχός και με 200 ευρώ μόνο καταθέσεις να βρεθεί με τεράστια περιουσία μόνο ίσως ο θεός και οι … δικαστές μας να μπορούν να μας το εξηγήσουν.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κανένα σχόλιο. Οι αναγνώστες/ιες μας βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ όπως δημοσιεύεται πανομοιότυπο σε πολλές ενημερωτικές σελίδες:

Πριν από μερικές μέρες άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος είχε φροντίσει να εξασφαλίσει οικονομικά τα μέλη της οικογένειάς του και τους κοντινούς συγγενείς του.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Spirto», ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης, άφησε το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων σε έξι ανθρώπους. Συγκεκριμένα κληρονόμοι είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου.

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο εκλιπών υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. 
Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του. Σημαντικό είναι και το μερίδιο που λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Αναστασιάδης είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη όπου έκανε την θεραπεία του.

tsak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ