Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα στηρίξει Τατούλη – Ψάχνει δικό του Περιφερειάρχη!

99

Με τίτλο “Κανένας Δήμος κερκόπορτα για τον ΣΥΡΙΖΑ”, η εφημερίδα “Παραπολιτικά” αφιέρωσε μία ολόκληρη σελίδα σε ρεπορτάζ της Αγγελικής Καραγεώργου, στο οποίο καταγράφεται η πρόθεση – απόφαση του Κινήματος Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Ποτάμι – Κινήσεις Πολιτών) να μην υπάρξει συνεργασία ούτε με τη ΝΔ ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Στο κείμενο καταγράφεται η πρόθεση του Κινήματος Αλλαγής να “κατέβει” με δικούς του υποψηφίους σε όλες τις περιφέρειες, ενώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπογραμμίζεται ότι δεδομένου πως το Κίνημα Αλλαγής δεν φαίνεται διατεθειμένο να υποστηρίξει ξανά την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκρίνεται από στελέχη του κόμματος που εκλέγονται στην περιοχή η υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Μεσσηνίας, Νάντιας Γιαννακοπούλου ή του πρώην αναπληρωτή υπουργού προστασίας του Πολίτη και πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Πανούση (από την Αρκαδία).

Μ΄λιαστα, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι το ΄νομα του Γιάννη Πανούση ακούγεται και για τον Δήμο Τρίπολης κατι για τοποίο υπάρχουν μικρές  πιθανότητες, καθ΄σως στο παρελθόν αντίστοιχη σκέψη,. τελικώς δεν προχώρησε.

Δείτε το δημοσίευμα!

viber image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ