Το κύκλωμα με τα παράνομα διπλώματα μας τελείωσε…! το μεγάλο “φαγοπότι” σχόλασε…

101

Το θέμα με το κύκλωμα που εξέδιδε τα παράνομα διπλώματα και το οποίο αποκαλύφθηκε από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., ήταν το πρώτο που απασχόλησε την 6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. 

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού η Λαμία, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ήταν η έδρα του «κυκλώματος» που έχει σε βάρος του -σύμφωνα με τη δικογραφία- τουλάχιστον 157 υποθέσεις με πλαστά και «μαϊμού» διπλώματα όλων των κατηγοριών.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μπακογιάννης, ξεκίνησε την αναφορά του στο θέμα περιγράφοντας πως κατάφεραν «να σχολάσουν το πανηγύρι» και με τη σωστή παρατήρηση να δώσουν την αφορμή στις αστυνομικές αρχές να ερευνήσουν και βέβαια στη συνέχεια να δράσουν.

Έτσι, λοιπόν, οι αλλαγές στη δομή των Επιτροπών, όπου από τις αρχές του 2018 συμμετείχαν και υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών, οι οποίοι μάλιστα όπως και οι συνάδελφοι τους της Διεύθυνσης Μεταφορών, το μάθαιναν μόλις μία ώρα νωρίτερα για το ποιοι είναι.

Αποτέλεσμα, όπως, ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης «στις συνομιλίες τους που κατέγραψαν οι αρχές, όχι μόνο εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη Φθιώτιδα, αλλά χρησιμοποιούν και υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απειλές κατά του Αντιπεριφερειάρχη  που δεν τους αφήνει να παρανομήσουν».

Ενδεικτικό επίσης του πόσο χάλασαν τη συνταγή στο κύκλωμα, ήταν ότι τα εκπληκτικά ποσοστά επιτυχίας της Φθιώτιδας από 85 έως 100% έπεσαν στο 35 και μετά βίας έπιαναν κάποιες φορές το 50%. Επιπλέον, παρατηρήθηκε σταμάτημα της ροής Ρομά και αλλοδαπών να βγάζουν διπλώματα στη Φθιώτιδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, το κύκλωμα οδηγήθηκε στη συνέχεια σε λύσεις εκτός Φθιώτιδας και εκτός Στερεάς Ελλάδας.

Βρήκε βέβαια αμέσως ανίερους υπάλληλους σε άλλους νομούς πρόθυμους να κατακλέψουν τον Ελληνικό λαό.

Το μεγάλο κόλπο συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Κορινθία…το κύκλωμα εξέδιδε και εδώ πολλά χρόνια  απο ότι λένε οι πηγές παράνομα διπλώματα.

Η δικαιοσύνη εδώ και λίγες ημέρες με την βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων ψάχνει παντού και όλους και στην Κορινθία.

Πριν λίγο καιρό ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης είχε καταγγείλει απειλές κατά  του προσώπου του αλλά όλοι αδιαφορήσαμε,τώρα δεν απομένει τίποτα άλλο απο το να στείλει η δικαιοσύνη τα λαμόγια να βγάζουν διπλώματα σε…φυλακισμένους μια και θα τους κάνουν παρέα για καμιά δεκαριά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here