ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ …. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΑΣΤΟ !

24

Καλό μαρινάρισμα και δυο-τρία κόλπα στον τρόπο ψησίματος – αν έχετε αναρρωτηθεί πώς τα κοτόπουλα που πουλάνε στα κοτοπουλάδικα είναι τόσο καλοψημένα, αυτή είναι η απάντηση. Με την τραγανή τους πετσούλα απ’ έξω ενώ το κρέας τους παραμένει μαλακό και ζουμερό. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να φτιάξετε ψητό κοτόπουλο, ακολουθήστε τις οδηγίες μου και μάλλον δεν θα ξαναγοράσετε έτοιμο! Προτιμώ το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι του το χρησιμοποιώ για να φτιαξω ένα gravy, δηλαδή μια σάλτσα ψητού,  και ψητά λαχανικά με τα οποία το συνοδεύω .

YΛΙΚΑ

εδώ τα καλυτερα κρεοπωλεια της Κορινθίας-  Δειτε ποια κανουν  Delivery

 

Περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here