Το Πολυτεχνείο ξαναζεί στην .. Κόρινθο

149

Περιμένουμε το πρωί της 17ης Νοεμβρίου, 46 χρόνια μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου (εκτός από τους φοιτητές) και όσους ήσαν μαθητές κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, για να θυμηθούμε τα φοιτητικά – μαθητικά μας χρόνια εκείνη την περίοδο, να πούμε τις εμπειρίες μας, να μοιραστούμε τις αναμνήσεις μας από τις μέρες του Πολυτεχνείου και να ανταλλάξουμε απόψεις για την καταγραφή τους – παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Πολυτεχνείο 2019

Το Κορινθιακό Εργαστήριο Ιστορίας καλεί τους φοιτητές της Κορινθίας την περίοδο 1967-1974 σε συνάντηση την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ., στο πατάρι του cafe “Nostro Mondo” (Δαμασκηνού 34, Κόρινθος).

Το Κορινθιακό Εργαστήριο Ιστορίας κάνει μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία και υλικό για τη δικτατορία και την εξέγερση του Πολυτεχνείου μέσα από τη ματιά, τις ατομικές μνήμες, τη συμμετοχή και τη δράση των Κορινθίων φοιτητών.

Σας περιμένουμε 46 χρόνια μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, να θυμηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια στη διάρκεια της δικτατορίας, να πούμε τις εμπειρίες μας, να μοιραστούμε τις αναμνήσεις μας από τις μέρες του Πολυτεχνείου και να ανταλλάξουμε απόψεις για την καταγραφή τους.

isthmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ