ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» 2 ΤΟΝΝΟΙ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ 3,5 ΤΟΝΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

79

Σε λίγες ημέρες θα αξιωθούμε να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας. Η πανδημία του κορωνοϊού όμως συνεχίζεται και μαζί της οι όλων των ειδών περιορισμοί, που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή. Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την μη διάδοση του ιού, εξ’ αφορμής της εορτής του Πάσχα, διένειμε όλο τον μήνα Απρίλιο και ιδιαιτέρως, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 και την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, δύο (2) τόννους κρεάτων και κοτόπουλων και τρεισήμισι (3,5) τόννους τροφίμων, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που φτάνουν τα 1.200 άτομα στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η μάνα Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες των αυστηρών περιορισμών, ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκατέλειψε μόνους.

Εμφορούμενοι απ’ αυτή την διάθεση οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» πάσχισαν κι εφέτος, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, να συγκεντρώσουν τις προσφορές και να τις μοιράσουν αξιοκρατικά στους έχοντες την ανάγκη. Συνοδοιπόροι σ’ αυτή την δύσκολη αλλά και όμορφη και γεμάτη αγάπη προσπάθεια στάθηκαν η Ένωση των Ελλήνων Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ», που κάθε μήνα προσφέρει 92 κουτιά με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, οι Ενορίες της πόλεως Κορίνθου, η Ιερά Βασιλική, Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, που προσέφερε κι εφέτος σημαντική ενίσχυση δίνοντας έναν (1) τόννο κοτόπουλα και φυσικά οι ιδιώτες Κορίνθιοι Χριστιανοί, που τους αναφέραμε και σε ατομικά Δελτία Τύπου, καθώς αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση σε χαλεπούς καιρούς για την δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να πραγματοποιείται και η προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου «κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως δε τις Άγιες Μέρες του φετινού, δύσκολου Πάσχα. Ευχόμαστε δε σ’ όλο τον κόσμο «Καλή Αγία Ανάσταση», και υγεία προσωπική και οικογενειακή!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ