Το “Korinthian Palace” αναλαμβάνει την σίτιση των δημοτικών σχολείων Κορινθίας, Αρκαδίας και Δ.Αχαίας

201

Η Κορινθιακή επιχείρηση που δραστηροποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα Korinthian Palace Catering με έδρα τον Σολομό Κορινθίας και με εκατοντάδες άτομα προσωπικό κέρδισε τον διαγωνισμό που αφορά την σίτιση των δημοτικών σχολείων των νομών Κορινθίας, Αρκαδίας και Δυτικής Αχαίας για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς αλλά και για την επόμενη 2020-2021.

Μία σημαντική επιτυχία που μόνο ικανοποίηση μπορεί να αισθανθεί η κορινθιακή κοινωνία γιατί η ανάληψη αυτού του έργου θα σημαίνει και νέες θέσεις εργασίας για τους ντόπιους.

Επιπρόσθετα θα ήταν πολύ σημαντικό για την έρευνά μας να τοποθετηθούν και να μελετήσουν τον διαγωνισμό από το Υπουργείο Εργασίας οι κύριοι Σταυρέλης και Νανόπουλος μιας και προεκλογικά αλλά και στην διάρκεια της κοινής τους θητείας στο Δήμο Κορινθίων εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την συγκεκριμένη επιχείρηση. Μάλιστα κατηγορούσαν και τον πρώην Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό ότι “έστηνε” τους διαγωνισμούς για να τους κερδίζει η άνω εταιρεία, τώρα τι έγινε; Πήγε ο Πνευματικός στο Υπουργείο Εργασίας και έστησε και εκεί διαγωνισμό;

KORINTHIAN PALACE A.E. – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

 

Ηρθε η στιγμή νομίζω εγώ, να ευγνωμονείτε το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιες εταιρείες και τέτοιοι επιχειρηματίες στον νομό μας που απασχολούν αδιάκοπα εκατοντάδες Κορίνθιους πολίτες και οικογένειες. Που μπορεί οι άνθρωποι αυτής της μεγάλης οικογένειας της Korinthian Palace Catering να μην βρωντοφωνάζουν την ιδιότητά τους και την προσφορά τους στην κοινωνία, όσοι όμως παρακολουθούμε τις δράσεις των μεγάλων επιχειρήσεων, τα γνωρίζουμε όλα πολύ καλά !!!

πηγή- .peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ