Τραγωδία -15χρονος χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του

73

Ένας έφηβος βρήκε φρικτό θάνατο από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και μπροστά στα μάτια της μητέρας και των αδελφών του.

Ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε στους Παξούς. Μία οικογένεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες νοίκιασε ένα σκάφος για να κάνει βόλτα στη θάλασσα και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πως θα συμβεί το μοιραίο περιστατικό.

Ο 15χρονος γιος της οικογένειας όπως αναφέρει το newsit.gr κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την προπέλα και να διαμελιστεί.

Το παιδί πέθανε ακαριαία μπροστά στην οικογένειά του. Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολούθησε η σύλληψη του πατέρα του, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού δεν κατάφερε να κάνει τίποτα για να επαναφέρει τον γιο του.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, το τραγικό γεγονός συνέβη το απόγευμα νότια των Παξών σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους Αντίπαξους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να πρόκειται για ατύχημα, λόγω του κυματισμού στην περιοχή, ενώ η προανάκριση των επιβαινόντων στο ταχύπλοο σκάφος από το Λιμενικό Σταθμό Παξών συνεχίζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ