Τροποποίηση στη δράση “Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

121

Μετά από διαβούλευση με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, εκδόθηκε η Πρώτη (1η) Τροποποίηση στη δράση “Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού” του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Π.Ε.Π.) “Πελοπόννησος 2014-2020”

Με την τροποποίηση αυτή:

  • Δίνεται παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων μέχρι τις 23-10-2020 και ώρα 15:00.
  • Πραγματοποιήθηκε προσθήκη επιλέξιμων Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ), που αφορούν έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.
  • Έγιναν βελτιώσεις σε σημεία της Πρόσκλησης, με γνώμονα τη διευκόλυνση των υποψήφιων επενδυτών και την απλοποίηση των διαδικασιών.

Το σύνολο των ανωτέρω τροποποιήσεων αλλά και την λίστα των νέων δραστηριοτήτων που προστέθηκαν στις ήδη υφιστάμενες μπορείτε την δείτε στον σύνδεσμο (κλικ εδώ)

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσκληση και την υποβολή προτάσεων και άλλες διευκρινίσεις δίνονται από :

Tην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου, αρμόδιο στέλεχος: Ιωάννα Λαμπροπούλου Τηλ: 2713601380, E-mail: ilampropoulou@mou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ