Τρυφερό ψαρονέφρι με κυδώνια,δενδρολίβανο και σάλτσα κρασιού,σκέτη νοστιμιά

133

Αν αγαπάτε το κρέας και ψάχνετε μια συνταγή για γρήγορα μαγειρέματα, αυτή εδώ θα σας ενθουσιάσει. Λαχταριστό ψαρονέφρι με κυδώνια, δενδρολίβανο και σάλτσα κρασιού. Πεντανόστιμο.

Πρώτα απ’ όλα χτυπάμε το δενδρολίβανο μέχρι να βγάλει το άρωμα του και στη συνέχεια το ψιλοκόβουμε με μαχαίρι.

Έπειτα, κάνουμε “θήκες” με το μαχαίρι μας και μπήγουμε τα σκόρδα μέσα στο κρέας.

Αλείφουμε το κρέας με το λιωμένο βούτυρο και αφού προσθέσουμε ξίδι το πασπαλίζουμε με δενδρολίβανο.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία (άλειμμα, πασπάλισμα).

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ