Τσίπρας “η εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους”…!!!ωχ πάμε για εκλογές

67

«Ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Η ΝΔ ζητά συνεχώς εκλογές κάτι που δεν ωφελεί αυτό το σκοπό», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ΣΕΒ και τόνισε το εξής:

«Για να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή και από εδώ. Εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, σύμφωνα με το σύνταγμα. Αυτό το υπογραμμίζω για να μην έχει κανείς αμφιβολίες…»

Το σημερινό συνέδριο του ΣΕΒ είναι «το τελευταίο που διεξάγεται υπό τις έκτακτες συνθήκες που επέβαλε η πολυετής κρίση και το καθεστώς των μνημονίων», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα είναι και «το πρώτο συνέδριο που συμπίπτει με την οριστική μετάβαση σε μια νέα κανονικότητα και σε μια νέα μέρα για τη χώρα και τις δημιουργικές της δυνάμεις».

«Καταφέρνουμε να αλλάξουμε αποφασιστικά την εικόνα της χώρας. Η Ελλάδα δεν είναι η χώρα που αποτελεί συστημικό κίνδυνο για την Ευρωζώνη», ανέφερε επίσης ο Αλ. Τσίπρας. Υπογράμμισε ότι «από χώρα παρίας γίνεται παράδειγμα πολιτικής σταθερότητας και ανάκαμψης» και πως «η Ελλάδα από μέρος του προβλήματος γίνεται μέρος της λύσης». «Αυτό αποδεικνύει η εντυπωσιακή μας πορεία για την οριστική έξοδο μας από τα μνημόνια», τόνισε.

«Η χώρα μας, η κοινωνία μας, η οικονομία μας όχι μόνο άντεξε στα δύσκολα. Αλλά σήμερα ανακάμπτει δυναμικά», επισήμανε ο πρωθυπουργός. Είπε ότι «σήμερα είμαστε εδώ να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα της επιστροφής μας στο οικονομικό γίγνεσθαι, να διορθώσουμε τις αδικίες της κρίσης και να οικοδομήσουμε το μέλλον που δικαιούμαστε στη βάση της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here