Τσιρλιντινγκ στα ελληνικά σχολεία: Αυτά δεν μας τα είπε η κυρια Κεραμεως να χαρούμε!

142

Τι και αν δεν ξέρουμε ακόμη ποτε και αν θα ανοίξουν τα σχολεία, τι θα γίνει με τις μάσκες και την χρήση τους, στο υπουργείο παιδείας ασχολουνται με την αναβάθμιση των σχολείων μας μέσω του τσιρλιντινγκ ( πως στο καλό το λένε).

Ετσι υπογράφτηκε εγκύκλιος από τον προϊστάμενο διεύθυνσης σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με την οποία εγκρίνεται η άδεια εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021.

Χαμός! Ξεχάσαμε τον ιό, το ότι δεν έχουμε καθηγητές, αίθουσες, βιβλία, ξεχάσαμε τις περικοπές και έχουμε πεθάνει στα γέλια!

Αλήθεια, ποιοι καθηγητές θα διδάσκουν το άθλημα;
Μεταγραφή από τον Ολυμπιακό; Τον Παναθηναϊκό; Άλλη ομάδα; Μην τσακωθούν οι πρόεδροι γι αυτό!

Το δούλεμα που πέφτει από τον κόσμο είναι απερίγραπτο. “Όλα τα είχαμε, οι μαζορέτες μας έλειπαν” λένε ξεκαρδισμένοι στα γέλια.

Κι άντε την κάνουμε την “αμερικανιά”. Τι να τις κάνουμε τόσες μαζορέτες; Σε ποια δημόσια υπηρεσία θα βολευτούν τυχόν γαλάζια βαφτιστήρια;
Θα τις έχουμε μήπως στις ουρές στις Τράπεζες να πανηγυρίζουν κάθε φορά που συνταξιούχος θα παίρνει σύνταξη;

Αλήθεια με μάσκες θα χορεύουν; Αμ η απόσταση;
Άντε τώρα να πείσεις τον μαγαζάτορα να τηρήσει αποστάσεις ή να φορέσει μάσκα. Όταν το κοριτσάκι του στο σχολείο θα είναι στριμωγμένο ώρες στην αίθουσα και μετά θα χοροπηδά μαζί με τις φίλες της.

Είναι γελοίοι, αλλά εδώ αρχίζουν και παλαβώνουν.
Αυτό βρήκαν να αντιγράψουν από το Εξωτερικό;
Το ότι άλλες χώρες αύξησαν τον αριθμό των αιθουσών χτίζοντας σχολεία, προσλαμβάνοντας εκπαιδευτικούς, κάνοντας τεστ, δεν το είδαν;

 

Untitled-1

Εκπαίδευση -Κορινθία

 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

α) Οι επισκέψεις θα γίνονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων, με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων και ενημέρωση του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ11, Φυσικής Αγωγής.

β) Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων είναι υποχρεωτικό να παρίσταται εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ορισμένος από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας.

γ) Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες απαιτείται:

Έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και
Ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αυτές.

Με πληροφορίες από olympia.gr- http://tsak-giorgis.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ