Τόσκας ” παραιτήθηκα αλλά ο Τσίπρας είπε οχι”…! μεγάλε σιγά θα σκίσεις κανένα καλτσόν

73

«Υπέβαλα την παραίτησή μου αλλά δεν έγινε δεκτή ανέφερε» ο  αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνέντευξης Τύπου για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική και στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 83 άτομα.

Ο αρμόδιος υπουργός, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εκδήλωση πολλαπλών εστιών πυρκαγιάς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για έργο εμπρησμού.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «εύρημα» στο μέτωπο της Πεντέλης, το οποίο επίσπευσε σημαντικά τις έρευνες των ανακριτικών αρχών. Πάντως, απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, επικαλούμενος την εν εξελίξει έρευνα.

Ο κ. Τόσκας, πριν ολοκληρώσει την παρέμβασή του, αναφέρθηκε και στις δύο χθεσινοβραδινές εστίες φωτιάς στην περιοχή της Νέας Μάκρης, οι οποίες κατά τον ίδιο, «εγείρουν εύλογα ερωτήματα».

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι την επομένη των πυρκαγιών έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Τσίπρα, ο οποίος ωστόσο, την απέρριψε. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι του διαμήνυσε ότι «είναι ώρα μάχης» και «δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ