Τ.Μποζίκης ” ο κ.Πιτσάκης δεν έχει διάθεση να συνεργαστεί με τους επαγγελματίες του νομού”

67

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν. Κορινθίας κ. Πιτσάκης αναφέρθηκε στο γνωστό θέμα της διαμάχης του Επιμελητηρίου με την ΟΕΒΕ Κορινθίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου για το θέμα των γραφείων που τηρούν στο ισόγειο του κτηρίου του Επιμελητηρίου. Στη συνέντευξή του αυτή ο κ. Πιτσάκης ανέφερε ότι η ΟΕΒΕ Κορινθίας είναι αυτή που έστειλε εξώδικο αρχίζοντας τη συγκεκριμένη διαμάχη

(βλέπε σχετικά από το 38ο λεπτό και μετά https://www.youtube.com/watch?v=ELtOuJfErbA&t=2865s).

Φαίνεται ότι ο κ. Πιτσάκης ξεχνάει ότι στις 8 Ιανουαρίου2018 με έγγραφό του  και χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση απαίτησε την αποχώρηση εντός μηνός από το συγκεκριμένο χώρο της ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας.

Το ποιος άρχισε επομένως τη συγκεκριμένη διένεξη είναι παραπάνω από προφανές. Το γεγονός ότι ο κ. Πιτσάκης ταυτίζει την ΟΕΒΕ και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου με τους καταληψίες της Βίλλας Αμαλία καταδεικνύει ότι ο κ. Πιτσάκης δεν έχει διάθεση να συνεργαστεί με τους επαγγελματίες του νομού σε καμία περίπτωση.

Τον καλούμε άμεσα να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς περί καταληψιών και να αποσύρει το εξώδικο που μας έχει αποστείλει. Για όλα αυτά θα τοποθετηθούμε άμεσα δημόσια και θα ξεκαθαρίσουμε όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ           ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here