ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ -ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

106

Τόσο στο χώρο της υγείας, όσο και της κοσμετολογίας, το υαλουρονικό οξύ είναι μια έννοια που ακούγεται σχεδόν καθημερινά.

Πρόκειται στην ουσία για έναν πολυσακχαρίτη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που παίζει σπουδαίο ρόλο στην ενυδάτωση, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωση του, ενώ μεταφέρει πρωτεΐνες και χάρη σε αυτά θεωρείται ο απόλυτος σύμμαχος νεότητας, λάμψης, φρεσκάδας και ομορφιάς, του οποίου οι ευεργετικές ιδιότητες επεκτείνονται και στην καλή υγεία του οργανισμού.

face_0

Παρόλα αυτά, με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα αλλάζει, με αποτέλεσμα τα επίπεδα παραγωγής του υαλουρονικού οξέος να μειώνονται αναπόφευκτα και η ποσότητα να μην είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Δεδομένου, ότι οι γυναίκες αναζητούμε διαρκώς νέες λύσεις για τη φροντίδα και την περιποίηση του δέρματος μας και για τη διατήρηση μιας εντυπωσιακής, αψεγάδιαστης όψης μας, το υαλουρονικό οξύ έχει μπει στις θεραπείες ομορφιάς, με την ενέσιμη για παράδειγμα μορφή του ή ως συστατικό διάφορων προϊόντων.

Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας υαλουρονικό οξύ, εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα από τα τρόφιμα του ψυγείου σας, τα αυγά;

Περισσότερα εδώ

26856242_1546054335483723_268384396_n

Φτιάχνω υαλουρονικό οξύ

H  συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ