Υπό διάλυση το Επιμελητήριο Κορινθίας – Δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό για το έτος 2020 οι παρατάξεις Λουζιώτη -Μουρίκη

84

Παρουσία του Β. Νανόπουλου και του  Γ. Γκιώνη, δημοτικών συμβούλων Γιάννη Καραπανάγου η Μαρία Πρωτόπαππα και Κασσιανή Κόντη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου Κορινθίας έτους 2020.
Εν μέσω έντασης η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω μη απαρτίας καθώς αποχώρησαν παράταξης του Τάκη Λουζιώτη και του Σωτήρη Μουρίκη.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης έχει χάσει την λεγόμενη “δεδηλωμένη” γιαυτό και δεν μπορεί να “περάσει” την οποιαδήποτε πρόταση του προεδρείου του. Η κατάσταση στο Επιμελητήριο έχει τελματώσει , η αντιπολίτευση έχει ζητήσει το αυτονόητο , εφόσον δεν υπάρχει πλέον η στήριξη στο πρόσωπό του προέδρου,  να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση όλων των μελών του συμβουλίου ώστε να διευκολύνει το έργο του φορέα και να επιτελέσει το έργο για το οποίο εξελέγη. Ως φαίνεται όμως η θέση του προέδρου είναι άκρως ελκυστική και δεν  είναι εύκολο στον κύριο Πιτσάκη να την αποχωριστεί. 

Δυστυχώς η πρώτη news Κορινθίας επαληθεύεται, όταν είχε διατυπώσει τις αμφιβολίες  πως είναι δυνατόν  η τρίτη  εκλεγμένη παράταξη  στην σειρά,  να ασκήσει διοίκηση , εφόσον ήταν βέβαιο πως θα βρισκόταν σύντομα  υπό την  ομηρία των “συνεργασιών” της….

Το βέβαιο είναι πως αναμένονται εξελίξεις .

Δείτε το βίντεο της συνεδρίασης

 

πηγή korinthostv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ