Φαινόταν αθώα αλλά μετά από ένα ραντεβού έγινε ο τρόμος του… (φωτο)

62

«Ολέθρια Σχέση» θυμίζουν όσα έκανε μια 31χρονη από το Φοίνιξ στο αντικείμενο του πόθου της, έναν άνδρα με τον οποίο είχα βγει έξω σε ραντεβού μόνο μια φορά!

Η Jacqueline Ades συνελήφθη την περασμένη Τρίτη με την κατηγορία του εκφοβισμού με τη χρήση απειλών και της παρενόχλησης εις βάρος ενός άνδρα που την κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι η 31χρονη έχει γίνει ο εφιάλτης του από τότε που έκανε το μοιραίο λάθος να βγει μαζί της ένα ραντεβού, μετά από τη γνωριμία τους σε site γνωριμιών το 2017.

Η Ades ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου και άρχισε να τον πολιορκεί στενά, αφού του έστελνε καθημερινά μέχρι και 500 sms, χωρίς να λαμβάνει καν απάντηση από τον παραλήπτη τους ο οποίος είχε φοβηθεί την πίεση που δεχόταν.

Αυτός ο αρχικός φόβος σύντομα θα μετατραπόταν σε… τρόμο, αφού η ερωτική πολιορκία της γυναίκας εξελίχθηκε σε αρρωστημένο κυνηγητό.

Η Ades την έστηνε συχνά με το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι του «στόχου» της και εκείνος είχε καλέσει τουλάχιστον δύο φορές τις Αρχές, για να καταγγείλει ότι τον παρακολουθούσε.

Τον περασμένο μήνα, το θύμα εντόπισε μέσω κάμερας που είχε τοποθετήσει σπίτι του την παρουσία της γυναίκας στην αυλή του και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι η παθιασμένη 31χρονη όχι μόνο είχε κάνει διάρρηξη στο σπίτι, αλλά είχε ξεγυμνωθεί και απολάμβανε το μπάνιο της στην μπανιέρα του «αγαπημένου» της…

Ψάχνοντας το αυτοκίνητό της, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κουζινομάχαιρο.

Όσο βρισκόταν δε στη μπανιέρα, η διαταραγμένη γυναίκα συνέχιζε να στέλνει μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου της, λέγοντάς του ότι «αν την εγκατέλειπε – παρότι δεν είχαν ποτέ σχέση – θα έκανε μπάνιο μέσα στο αίμα του».

Η γυναίκα είχε στείλει και άλλα απειλητικά μηνύματα στον άνδρα, σε μερικά από τα οποία επαινούσε τον Ναζισμό και συνέκρινε τον εαυτό της με τον Αδόλφο Χίτλερ, που ήταν «ιδιοφυία».

Μετά τη σύλληψη της για διάρρηξη η Ades είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Η αμετανόητη 31χρονη όμως την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να συνεχίσει την… καταδίωξη και επισκέφθηκε την δουλειά του θύματος, ισχυριζόμενη ότι είναι η γυναίκα του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πλέον η ερωτοχτυπημένη Αμερικανίδα κρατείται χωρίς δυνατότητα εγγύησης, μέχρι την ημερομηνία της δίκης της.

.tribune.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here